Obțineți o ofertă gratuit! Contactați-ne acum
Comuna Tetchea, nr. 200, Sat Hotar, Bihor

Pagina

Servicii

De ce sa alegi serviciile POPA CONSTRUCT ?

Eficiență în extragerea profesională de pietriș, nisip, argilă și caolin, demonstrând puterea cifrelor.

Ani de experiență în domeniul! Extracția pietrișului, nisipului, argilei și caolinului fiind activitatea noastră de bază.

Oferim cele mai eficiente servicii de excavatie!

Extracție Pietriș

Extracția pietrisului consta in adunarea si extragerea pietrelor si agregatelor minerale din cariere sau albiile raurilor. Aceste materiale sunt utilizate in constructii pentru a crea beton, asfalt si balast, asigurand durabilitate si stabilitate pentru infrastructura, drumuri si alte proiecte de inginerie civila.

Extracție Nisip

Procesul de extracție a nisipului consta in adunarea granulelor de nisip din albiile raurilor sau din cariere, utilizand echipamente speciale. Nisipul extras este folosit in industrie si constructii civile, pentru fabricarea sticlei, cimentului si betonului, si ca material pentru filtrarea apei.

Extracție Argilă

Exploatarea începe prin identificarea zăcământului după ce, în prealabil, au fost făcute sondări, decopertare de steril și apoi încărcarea cu excavatorul în camioane special, care apoi va ajunge în depozit. Din depozit zăcământul va fi din nou transportat cu alte camioane spre diverși beneficiari.

Extracție Caolin

Caolinul este o argilă (rocă) compusă în mare parte din mineralul caolinit, caolinul având granuație fină, lipsită de oxizi de fier, de culoare albă din care se produce porțelanul și hârtia, în farmacie fiind numit „bolus alba” materie primă pentru pudră.

Lideri in prestarea serviciilor de extractie pietris, nisip, argile si caolin.

Echipa noastră este pregătită să vă ofere soluții profesionale și eficiente pentru orice proiect.

POPA CIPRIAN PRO CONSTRUCT S.R.L. ofera servicii profesionale de extractie pietris, nisip, argilă si caolin

Locatia sediului nostru : Comuna Tetchea, nr. 200, Sat Hotar, Bihor, Romania

Ne puteti contacta telefonic la numarul : +40 758 998 484
Sau pe adresa de email : cipri6166@gmail.com